Tam zamanı karnıbaharın ,pazarlarda son elveda yazmadan deneyin derim :)
Malzemeler
1 küçük karnıbahar
3 - 4 dal taze soğan
sirke
zeytin yağ
tuz
Haşlamak su
Yapılışı
Karnıbaharı yıkayıp dallarını ayırın ve sirkeli suda bekleterek yıkayın.Tencereye karnıbaharları alın ve üzerini aşacak kadar su ekleyin ve 2 yemek kaşığı kadar tuz ekleyip haşlanmaya bırakın.
Haşlanan karnıbaharlarınızı süzün ve soğumaya bırakın.
Doğradığınız taze soğanları ve karnıbaraları salata kasesine alın.
Başka küçük bi kasede salata sosunu hazırlayın sirke ve zeytinyağ ( gerekirse tuz ekleyin haşlanırken eklediğiniz için tuzu sonradan eklemek gerekmeyecektir ) karıştırıp üzerine dökün ,karıştırın..
Afiyet Olsun..
Merhaba ben blognun yeni izleyicisiyim.Karnı baharın her halini seviyorum.Salatan da harika görünüyor.Bende seni blogma bekliyorumsevgiler.
YanıtlaSilteşekkür ederim beğenmene çok sevindim ziyarete çoktan geldim bile :)
SilMerhaba,
YanıtlaSilblog yazarları buluşmasına davet etmek istiyorum sizi linkte iletişim bilgilerine dönüş yapabilirmizin.
http://www.seneminyemekleri.com/2013/02/hecha-ile-blogger-bulusmasina.html
sevgiler,
hemen bakıyorum davetinize teşekkürler :)
Sil