Pazarda görünce dayanamadım aldım hemen , tabi artık kendileri bize bir daha ki seneye kadar elveda desede derin dondurucular vaaarrr :)
Malzemeler
1/2 kg iç bakla
1/2 demet taze soğan
1 çay bardağı zeytin yağ
1/2 demet dere otu
tuz
toz şeker
Yapılışı
Tencereye sıvı yağ alıp içine ince ince doğranmış taze soğanları ekliyoruz biraz soteliyoruz.İç baklaları da ekleyip hep beraber kavuruyoruz.
Baklalar sarı sarı olunca içine tuz şeker ve biraz su ekleyip kapağını kapatıyoruz..
İç baklalarımız pişince sıcakken dereotunu ince ince kıyıp içine ekliyoruz soğumaya bırakıyoruz..
Afiyet Olsun...
ayy cicim ben bakla sevmem ama yiyesim geldi yawww
YanıtlaSilne güzel görünüyo ellerine sağlık
hiç yemedim şimdiye kadar ama güzel görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSilellerine sağlık şekercimmm
YanıtlaSilnefisss görünüyor
kocaman öptümmmm
ellerine sağlık
YanıtlaSilbakla pek pişmez bizde :)
hatta hiç pişmedi :)
Bakla bir tek fava için evimizi ziyaret ediyor ellerine sağlık:)
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Bakla tam bir sağlık deposu.
YanıtlaSilSaygılar.
Bende çok nadir pişiririm ,çok sağlıklı bir yemek... ellerine sağlık Asumancım...
YanıtlaSil