11 Mart 2013 Pazartesi

İyi Kalpli Eller Buluşması




Bu hafta sonu Tavsiye Kanalı nın daveti üzerine İyi Kalpli Eller buluşmasına gittim.Şu ana kadar bir çok firmanın toplantılarına  gittim ama bu benim için bambaşkaydı. 

Böyle bir yardım kanalı olduğunu bilmiyorum taki Tavsiye Kanalı bizi davet edene kadar. İyi Kalpli Eller in kurucusu Arzu hanım bizi çok iyi ağırladı. Yaptığı çalışmalardan özenle bahsetti.Deposunda ayrı ayrı sınıflandırdığı okulların ihtiyaçlarına göre ayarladığı kolileri gördüm. Yolladığı koliler ihtiyaca uygun olsun diye ne kadar özenle çalıştığını gördüm.

Lütfen İyi Kalpli Eller 'in  bize uzanan ellerini boş bırakmayalım .Facebook sayfasındaki çocukların yüzerinde ki sevinci görünce zaten insanın içi kıpır kıpır  oluyor.Bir ucundan tutmak istiyorsunuz sizde facebook sayfasından irtibata geçebilirsiniz.





Nako nun sponsorluğun da gerçekleşti etkinliğimiz , Renan hanımın ( Tavsiye Kanalı 'nın CEO su )  bizim için özenle hazırladığı konsepte  uygun  melek ve kalp şeklindeki kurabiyeleri de harikaydı ayrıca :)






Tabi ki çok iyi ağırlandık çaylar börekler baklavalar hepsi şahaneydi. Bizi özenle ağırladığı için Arzu hanıma ve Tavsiye Kanalına tekrar teşekkür ediyorum.



Tavsiye Melekleri Köy Çocukları için örüyor hatıra fotoğrafı :)



Bu arada 3 üncü de oldum :) En çabuk bitiren ilk 3 e hediyeler vardı bende 3. lük kanatlarımı aldım :)


Bu çocuklarımızın çok eksikleri var , biz bere ile başladık ki önce üşümesinler biraz ısıta bilelim istedik. Yürekleri sıcak, yüzleri gülen bu çocuklarımızı.

Eller uzanınca uzaklar yakın olur.Yollar uzak erişemem  demeyin bir bere bile olsa yardımlarınızı esirgemeyin..

  • Yazımı Facebook da da paylaşacağım sizde kendi sayfanızda paylaşın ki daha çok kişi ye bu projeden bahsedelim. 




Sevgiler..


6 yorum:

  1. Asumancığım,böyle bir projede olduğun için öncelikle kutlarım seni:)elimden örgü gelmez
    fakat yüreğimle sizin yanınızdaydım:)benim yapabileceğim ne varsa ben hazırım:)
    öperim seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İnci ablacım ,bir daha ki sefer beraber oluruz inşallah.Ben örgü kolundayım :) yüncümle konuştum oda yardım edebileceğini söyledi. Bizde bi yerden başlayalım hele ki bu kadar gerçek bi proje bulmuşken

      Sil
  2. Asuman face'de gördüm fotoğraflarınızı bayıldım.Canı gönülden tebrik ediyorum.. Harika bir işe adım atmışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım sende katıl bize 29 marta toplantımız var yine

      Sil