28 Ocak 2013 Pazartesi

The Vow - Aşk Yemini \ 12 Men Christman - 12 Noel Adamı \ Just Wright - Doğru Hamle


Blogumun en uzun başlığını yazmış bulunmaktayım :) bu aralar tarif yok aslında var ama çektiğim resimleri bi türlü beğenemiyorum.Bahsedecek filmlerde birikti şimdi tam sırasıdır..

Öncelikle bu filmle başlamak istiyorum Seyhan da gördüm afişini ve yorumunu ,hemen izlemek istedim.Şimdi bitti film taze taze yazıyorum :)

İlginç bi konusu var tipik hafıza kaybı gibi başlasa da konunun akışı ve hatta gerçek hayattan esinlenilmiş olması ilginç..

Sonu biraz eksik bitse de filmdeki esas oğlan yakıp geçiyor sonunu yok sayıp izleyin bence :)







Biraz gülüp eğlenmek istiyorsanız izleyin derim çünkü film  trajı komik gerçekten.Filmdeki oyuncuları kim neye göre seçti bilmiyorum ama bizim esas oğlan 2.00 mt kadar var kızımız ise 1.50 den hallice.. :\

Bu görsel şölen yetmemiş gibi bide bunları dans ettirmişler.Bizim dizilerde takoz kullanıyorlar haberleri yok galiba gelişen teknolojıden  :)

Bahsettiğim görsel şölen harici değişik bi film boya posa fazla takılmazsanız vaktinizde varsa izleyin mısır patlatmaya değmez :)



Sinema kanallarını gezerken karşılaştım bu hatunun ( yani Queen Latifah ) başka filmlerini de izlemiştim. Bir tanesini pek beğenmiştim ama adını hatırlayamıyorum şimdi size bahsetmek ister oda pek eğlenceliydi.

.Ayrıca Pam Grier i kayınvalide rolunde görünce sanki ailemden birini görmüş gibi oldum. Pam soluksuz izlediğimiz Bill Cosby nin eşi olur.Birden kulaklarımda çınladı Ama Clear diye sündüre sündüre seslenişleri :) konu çok dağıldı farkındayım topluyorum..

Genel olarak eğlenceli filmin .ortasında esas oğlanın farklı seçimi hadi canım dedirtse de mutlu sonla bitiyor.
Filmin son repliği amansız romantiklere ilaç olur sanırım son cümleyi yazıyorum ve seçimi size bırakıyorum

NBA de oynanan maçın sonunda ;

Neden 6 sayıyla kaybedip de tek gülümseyen Nets li sensin ?

Çünkü sana sahip olan tek Nets li benim..

İyi seyirler..

2 yorum: