3 Nisan 2012 Salı

Turşu Kavurması


Hem pratik , hem lezzetli..Damağınızı şenlendirecek orası kesin..


Malzemeler

500 gr kadar fasulye turşusu
3 orta boy kuru soğan ( piyazlık doğranmış )
1 çay bardağı sıvı yağ
tuz ( turşunuz tuzluysa kullanmayın )
pul bibier


Yapılışı

Fasulyeleri bir kaç parçaya bölerek ufaltın ( eğer çok tuzluysa biraz suda bekletmek gereke bilir ) . Tencereye sıvı yağı ve piyazlık doğranmış soğanları ekleyip kavurun..

Birkaç parçaya böldüğünüz turşularınızı kavrulan soğanlara ekleyip kavurmaya devam edin.
Üzerine pul biber ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişirin..

Afiyet Olsun..

3 yorum:

  1. merhaba
    en sevdiğim ikindiliklerden biri ellerinize sağlık asuman hnm.

    hatice

    YanıtlaSil
  2. arkasından ne de güzel gider çayyyy.. ohhh misss ;)

    YanıtlaSil