25 Haziran 2010 Cuma

Veda Gecesinin Ardından


Allah'ım resmen kilitlendik dün akşam kanal d ye ,çok güzel nefes kesen bir finalle uğurladık Aşk-ı Memnu' yu..

Final bölümü genel olarak nefes kesiciydi ama Behlül ve sakalları daha çok ses getirdi galiba :) Mezarlıktaki anlamsız konuşması garip vedası ve kendi teninden , saç renginden çok daha koyu sakalları biraz finale gölge düşürdü..

Ama internette dolaşan dizinin son bölümü için söylenen sözler çok eğlenceli işte benim seçtiklerim :

  • Bihter'in annesi Firdevs hanımın sonu bomba olmuştu. En etkili kısmı oydu!...

  • Aneyyyy, Behlül Yaban Olmuşşşşş......

  • İki yıl boyunca bütün o yaşananlar ön koltuğu kapmak içinmiş.....( matmazelin içindeki koltuk sevdası saçlar açılmış makyaj tamam şimdi sıra onda :)

  • Bari bir de yeni evlerini görseydik....

  • Fenerbahçeliler herşeyden habersiz toplanıp Nihal'in düğününe katılmaya gidiyormuş... Aşk-ı Memnu......( en çok buna güldüm :))

  • Bihter kendini vurana kadar hayli dramatikti.. Bihter kendini elbiseye en az zarar vererek vurmayı başardıktan sonrası ise traji komik olmuş....

  • Firdevs Hanım ( kısmı felç durumu ) gene kurtarıcılardandı... Lakin bu Behlül kaçar ..... Kıvanç Tatlıtuğ'a doğaçlama yap sen mi demiş galiba....

  • Allahım Kurtlar Vadisi'ninde finalini göster yarabbi ...
Kaynak :

3 yorum:

  1. hakkaten kilitlendik kardeşim biz bide beraber kilitlendik..kapı çalsa gelmeyin sırasımı dercesine kalktık , kalktıkta gözümüz kapıda elimiz kapı tokmağını arar vaziyetteydi :)) sana katılıyorum behlül bölümü gerçekten garipti insanların üzülünce genelde saçları beyazlar bunun bir günde uzamış değişik bi üzülme şekli :)))

    YanıtlaSil
  2. Evet canım iyi ki beraberdik daha çok keyif aldım :) Behlül ün saçı sakalı hem uzamış hem beyazlıyacaığına kararmış..

    YanıtlaSil
  3. Behlül gerçekten çok komikti.. saçlar sakallar koyu kahverengi olmuş:)) bu nasıl saçmalıktı.. ağlaması berbattı..
    Bu güzel diziye hiç yakışmadı..

    fenerbahçe espirisi benimde çok hoşuma gitti;))

    YanıtlaSil