24 Haziran 2010 Perşembe

Aşk-ı Memnu ' da Final Gecesi


Resmen kilitlendik , Asmalı Konak dizisinden sonra herhalde bu kadar çok kişinin izleyip beklediği dizi Aşk-ı Memnu olmalı..Hatırlarsınız ki 2003 yılında final yapan Asmalı Konak dizisi AB grubunda 81.30 toplamda ise 78.00 izlenme payı ile kırılması zor bir rekora imza atmıştı..

Final bölünümü o kadar ciddiye aldılar ki dizi yazarları dizi çekimlerine 2 saat kala senaryoyu oyunculara vermişler ki dizinin son bölümü sır gibi gizli kalsın ve merak uyandırsın ..Tabi ki başardılar..

Kitabı okuyanlar az çok biliyorlardı Bihterin sonunu , ama çevrede dolaşan şaibeler o kadar çoktu ki acaba kitaba bağlı kalınacak mı yoksa tamamen farklı bir son bizimi bekliyor olacaktı..

İşte sizler için araştırdım :) üst teki resimde de anlaşılacağı gibi kitaptaki sona bağlı kalınmış Bihter bu gece Adnan 'ın silahıyla kendini kalbinden vuracak !!!





Bihterin cenaze töreninde ön saflarda Ziyagil 'lerin baş belası Hilmi bey var..Cenaze kalabalığı sağlanması için Behlül karekterinde ki Kıvanç Tatlıtuğ 'un abisi de bu kalabalıkta yer almış..


Beren Saat kendi cenazesini yönetmen koltuğundan izliyor..




Ve herkesin eğlendiği çok belli olan bir resim daha . Gerçekten çok iyi bir dizi oldu. Tempoyu son ana kadar en tepede tutmayı başardılar.

Dizi için söylenen etik değil , türk ailesine bize uygun değil sözleri olmasına rağmen her haftayı zirvede kapatmayı başardılar..

Dizi oyuncularının Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu sözü herhalde her şeyi açıklıyor...

Sevgiler ,Saygılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder