8 Ocak 2010 Cuma

Okuyucu


Bu aralar neden bu kadar film izliyorum blogumun içeriği herşeyden biraz biraz ama daha çok afiyet olsun yerine iyi seyirler yazmaya başladım,galiba bunun nedeni kafam bu aralar oldukça dolu biraz rahatlamaya çalışıyorum anlaşılan psikoloji oto kontrol nasıl bi durum ,gerekeni yapmamızı sağlayan nasıl bi mekanizma , hayret verici..

Konumuza gelirsek oldukça çarpıcı bir filmdi yine bir dönem filmiydi oyunculuklar tartışılmazdı ama içerik anlatmak gerekirse biraz vefa biraz azim ev sonundada yok oluşun hikayesiydi sanki..

Filmin en büyük handikapı bolca açık sahnesinin olmasıydı bir aile ortamında izleyemeceğiniz sahneler vardı.Bir olayı anlatmak için bu kadar ileri gidilmesi bence biraz fazla ama sinema bazen bunun üstüne gidiyor ve bu durum belkide aynı dönem oskara aday olan Angelina nın( Sahtekar la oskar a aday olmuştu ) kollarından oskar heykelciğini alıp Kate verilmesine sebep oldu ..

Kıyaslamam gerekirse ikiside gayet güzeldi heyecan verici merak uyandırıcı bir filmdi zaman kaybı değil mutlaka izleyin derim gayet çarpıcıyıdı...

İyi Seyirler...

1 yorum: