30 Nisan 2009 Perşembe

Bir Tek Annem Olsun..





Oğlum küçükken sürekli reklam seyrederdik.Aslında hala öyle gibiyiz neredeyse 2,5 yaşında ama hala televizyon izlemiyor.Arasıra reklamları izliyoruz berarer, en çok izlediğimiz ve benim çok beğendim anneyle ilgili olan reklamlar olmaya başladı. Önce Nestle büyüme sütünün reklamı bunun yanında Huggies sin reklamı ve sonundada Pınar süt reklamı beni tabiri cazise kopardı..

Sürekli ağlama tehlikesi atlatıyorum :) Fonda Sertap Erener'in( yanılmıyorsam) buğulu sesi ekranda eski fotoğraflarla başlayan zamanın nasılda hızla akıp gittiğini anlatan,belkide hislerimize tercüman olan ve evlatlarımızı nasıl sarıp sarmaladımızı anlatan resimler..

Şarkının sözlerini okuduğunuzda hepimizin yüreğinden bir parça kopuyordur eminim.İnsan önce kendi çocukluğuna annesinin kucağına geri dönüyor.Sonra sarıp sarmaladığımızı tırnağının ucuna kıyamadığımız evlatlarımız burnumuzda tütüyor.

Annelik çok garip duygular silsilesi her dönemi çok farklı bu şarkı hepimizi anlattığı için tüm annelere,anne adaylarına ,anne olmak isteyenlere..

Aslında doğuştan anne olan tüm kadınlaradır...


Annedir yüreği
Fazla dayanamaz
Herkes bıksa benden
Annem bana doymaz

Öper besler beni
Unutur kalbinde
Annem burda olsun
Bana bişey olmaz

Hergün bakar bana
Kusurumu görmez
Günler gece olsa
O ışığı sönmez

Ellerim büyüdü avuçlarında
Birtek annem olsun bana bişey olmaz...

Not : Kendi klibinizi yapmak isterseniz http://www.pinarcocuk.com.tr/ bi uğrayın derim..

4 yorum:

  1. ne garip bi güç annelik..dünya üzerine gelse annenin arkasına geçersin ve iş biter..çünkü bilirsinki sana bişey olmasına asla izin vermez.canım annem benim ben anneler gününü bekleyemeyecem anneme gidiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Annelik gerçekten başka birşey bu konu ile ilgili saatlerce yazabilir ve konuşabilirim.İnsanın en değerli varlığı yavrusu kaç yaşında olursa olsun o onun yavrusu.İç güdüsel olarak koruyup kolladığı yavrusu Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin bizlere de çocuklarımızın iyi günlerini göstersin inşallah

    YanıtlaSil
  3. Aynen katılıyorum Yasemin izlediğim bir belgeselde tavuk yavrularını korumak uğruna kaplana kafa tutuyordu.Galiba aynı yöne doğru koşucaz :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel yazmışsın Kendimce bütün duaların için yürekten Aminnnn diyorum ...

    YanıtlaSil