21 Ağustos 2013 Çarşamba

Zencefil Kremalı Meyveli Kup



Şöyle soğuk soğuk bol meyveli nasılda iyi giderdi değil mi ??


Malzemeler

Kreması için

200 gr Labne peynri
1 paket  krem şanti
1 su bardağı ince çekilmiş fındık 
1 portakal kabuğu rendesi
1 tatlı kaşığı toz zencefil 

1 paket burçak bisküvi

Taze meyve

Yapılışı 

Krem şantiyi paketin üzerindeki ( katı olabilmesi için az süt koyulan şeklini hazırlayın ) gibi soğuk sütle hazırlayın ve içerisine diğer krema  malzemeleri ekleyip iyice karıştırın.

Burçak bisküviyi rondadan geçirerek toz haline getirin. 

Kuplarınızı servis yapacağınız kaselere en alta biraz bisküvi sonra zencefilli krema , küp doğranmış meyve koyarak bu sırayı tekrarlayarak kuplarınızı doldurun.Buzdolabında en az 2 - 3 saat bekletip servis yapın..

Afiyet Olsun..



3 yorum:

  1. merhaba asuman hanım , güzel tarif gerçekten yaz çıkmadan bol meyveli yapmalı teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, keşke isim yazsaydınız :( beğenmenize çok sevindim gerçekten çok lezzetli oluyor bence 2 ölçü yapın :)) sevgiler

      Sil
  2. Elinize sağlık bloğunuzu bugün gördüm çok güzel tarifler ve tasarımlar var.Bundan böyle takipteyim banada beklerim sevgilerimle

    YanıtlaSil