22 Şubat 2012 Çarşamba

Yumuşacık Çamaşırlar İçin


Biliyorsunuz blogum da gerçekten denemediğim veya deneyip de beğenmediğim hiç bir şeyi sizinle paylaşmıyorum.

Bahsedeceğim çamaşır yumuşatma tarifi benim kontrolum den geçmiş ve tam puan almıştır, öncelikle bunu açıklamak istedim.

Şimdi bu basın bülteni yazım tarzını bi kenara bırakıp bunu nasıl yaptığımın sıırını açıklamak istiyorum :)

Evveet sabahları Gülben ' i izliyorum orada çıkan ziraat mühendisi Erkan beyin tavsiyelerini çok beğeniyorum bu tarifi de ondan öğrendim baştan tereddütlerim vardı ama deneyince amerikayi keşfetmiş gibi oldum :)

Çamaşırların tertemiz olmasının yanı sıra yumuşacık olması da bi o kadar önemlidir.Çamaşır makinanızın yumuşatıcı gözüne ( ben max. çizgisine kadar koyuyorum ) ekleyeceğiniz ELMA SİRKESİ bu işi çözücektir.

Kokucak mı telaşı ilk kullanımda bende vardı ama sirke kokusundan eser yoktu çamaşırlarda ayrıca ıslak olmalarına rağmen yumuşacıktı. Kuruyunca aynı yumuşaklığını muhafaza ettiler.Erkan beyin söylediğine göre çamaşırlarda kalan deterjan kalıntılarını da sirke temizliyormuş.Bence bu yumuşatmasından daha da önemli bi ayrıntı..

Ben artık her çamaşır yıkadığımda yumuşatıcı gözüne ELMA SİRKESİ ekliyorum.Sizlere de tavsiye ediyorum..

Sevgilerimle..


7 yorum:

  1. Merhabalar :)
    Bu gerçekten çok güzel bir bilgi, ben bütün yumuşatıcıları denedim bir kaçında güzel kokan çamaşırlar elde etsem de yumuşaklığı hiç sağlayamadım ama bunu denemek istiyorum. En son BİM marketteki BULUT marka yumuşatıcıda karar kılmıştım konsantre olanları çok güzel kokuyor ama bunu da denemek istiyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Bulaşık makinesi parlatıcısı olarak kullanıldığını biliyordum sirkenin ama çamaşırlara konulduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. işe yaramadığı hiçbir alan yok elma sirkesinin herşeye faydalı bende denicem teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Asuman'cığım harikasın canım benim:)mutlaka deneyeceğim ve sayfamda paylaşacağım bende:))muhteşem bir haber bu.
    sarılıp öpüyorum seni ve kuzularımı..

    YanıtlaSil
  5. Lezzethane Buket ; bende aynı sizin gibi bütün markaları denedim kokularına bayılırım ama ne yumuşaklıkları nede kokuları hepsi ucucu ve ne yazık ki çok zararlı ELMA SİRKESİ nin kokusu yok ama yumuşaklığı cezbedici :)

    Estergonyeşil ; bende bulaşık makinemde uzun yıllardır kullanıyorum parlatıcı yerine inşallah çamaşırlarınızda da memnun kalırsınız..

    YanıtlaSil
  6. Bir kum tanesi ; aynen katılıyorum size sebze
    yıkarken de kullanıyorum yani bizim maaşın yarısı sirkeye gidiyor :)

    İnci Yemek ; teşekkür ederim güzel sözlerin için :) denedikten sonraki yorumlarını bekliyorum bizde öpüyoruz seni sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. madem öyle dedin, kesinklikle deneyeceğim.
    bu arada çok cesursun bak koku gitmez diye korkardım sen demeseydin :)

    YanıtlaSil