12 Mayıs 2011 Perşembe

Elimi Tutan Minik Adam

Elimi tutan bu minik adam içindi bütün hazırlıklar..Onun varlığı için hamdü senalar olsun..


Hastaneye ziyaretimize gelen sevdiklerimiz için bizden bir anı olsun istedik , çok severek hazırladığımız cicileri tabi ki hazreti google dan sonra literatüre yeni bi kelime ekliyorum hazreti eminönü ' nden aldık.Çeşitin bolluğu karşısında minik paşa erkenden gelecekti neredeyse :)



Bu kutularda bebek mevlütümüzde misafirlerimze vermek için hazırladı. Üzerindeki süsleri farklı yerden alıp üzerine silikon tabancasıyla yapıştırdık.Uğur böcekleri de ayrı bi hava kattı..

Ve tabi ki hepsini sunmak için minik bi bebek beşiği süslendi.. Bütün bu koşturmalarımızda beni yanlız bırakmayan Tuğba ' ya damağımızı şenlendiren bebek kurabiyeleri için Behiye' ye ve tasarımıyla fark yaratan etiketleriyle Bengü ' ye tekrar teşekkürler..

Mutlu koşuşturmaları olanlara örnek olur inşallah hepsinin yapılışı oldukça basiti ama çok içime sinerek zevkle arkadaşlarım ve sevdiklerimizle paylaştım..

Bundan sonraki post' ta Lohusa şerbeti olacak şimdiden duyurulur.. :)


4 yorum:

  1. ALLAH analı babalı büyütsün. Bu duyguyu bende yakın zamanda tattım. Muhteşem bişey...

    YanıtlaSil
  2. Arzu-ENGÜZEL TATLAR ; Çok teşekkür ederim Allah Alperenede uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin ,gerçekten annelik muhteşem

    YanıtlaSil
  3. Sağlıklı güzel bir ömrü olsun işallah :)Ailecek hep beraber mutlu mutlu yaşamanız dileği ile..

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler Behiye cim mutlu güzel yıllar hepimizin olsun inşallah..

    YanıtlaSil