5 Kasım 2010 Cuma

Göl Evi - The Lake House



Bu filmi neden bu kadar geç izledim acaba, ki ben sıkı bir Sandra hayranıyken..İzlediğim bir dünya aşk flimlerinden oldukça farklıydı..

Hatta aa bu sefer mutlu son yok galiba derken son anda tekrar heyecan başlıyor..Bu ikilinin ilk film değil zaten daha öncede beyaz perdede görmüştük bu çifti birbirlerine çok yakışıyorlar ve tamamlıyorlar bu açıdanda oldukça iyi bir cast seçimi olmuş..

İzlemediyseniz kaçırmayın derim televizyondada yayınlanmaya başladı..Belki yakalarsınız hemen mısırınızı patlatıp kumandayı sonra bulabileceğiniz bir yere doğru fırlatın zaten film bitene kadar ihtiyaç hissetmiyeceksiniz .. :)

İyi seyirler..

5 yorum:

  1. Bu filmi 8 defa izledim ve her izlediğimde fena oldum:))
    bak sana izlemediysen eğer bir fil daha tavsiye edeyim mutlaka izle .Julie Roberts ve Campbell Scott oynuyor Genç Ölmek filmin ismi Lisedeyken izledim ilk 11 defa ve her defasında ağladım:((

    YanıtlaSil
  2. Ben izlemiştim bu filmi ama biraz sıkıcı geldi bana bir kasveti var filmin yani nasıl desem tam romantik bir film değil ve sonu acayip bitirmişler :)

    YanıtlaSil
  3. Bende izlemedim,yarın mutlaka kiralanacak ;)

    Öpüyorum..

    YanıtlaSil
  4. hakkaten güzel filmdir ve o nasıl bir evdir öyle değil mi??

    ngeç olsun güç olmasın ;)

    YanıtlaSil
  5. bende yeni izledim gerçekten güzel filmdi.filmin sonunda bende üzülmüştüm mutsuz bitiyor diye ama çok güzel bitti sevenleri kavuşturduk :))

    YanıtlaSil