17 Mayıs 2010 Pazartesi

İyi Beslenmek İyi Gelecek..


Hafta sonu Sana' nın etkinliği olan ' Sana Margarin Yapım Atölyesi ' ne katıldım. Ben sadece margarini ne kadar sağlıklı olduğundan bahsedeceklerini düşünürken , bu etkinliğin altından kocaman bir sosyal sorumluluk projesi çıktı..

Konuşmacıları dinledikçe neler yapmamız gerektiğini hatta nasıl katkıda bulunmamız gerektiğini öğrendikçe yılların markası olan Sana' ya güvenim daha çok arttı..

Köklü her markanın mutlaka destekledikleri sosyal sorumluluk projelerini olması gerektiğini düşündüm..

Hatta Sana ' bu projenin sponsoru değil bu projeyi düşünen ,Toçev le bağlantı kurup bu projeyi hayata geçiren isim, bu beni daha çok mutlu etti ...

Bu konu ile ilgili daha çok bilgi almak isterseniz ' İyi Beslenmek İyi Gelecek ' sitesini ziyaret edebilir ,bu projeye yardımda bulanmak isterseniz Sana margarin almanız yeterli..

Ve tabi ki margarinlerimizi yaptık tabi ki çook iyi ağırlandık , güler yüzle bizimle ilgilenen sorularımıza cevaplar veren bu projede emeği geçen herkese çok teşekkürler..





Bu ambalajı görünce hepinizde bi gülümseme oldumu merak ediyorum ( özellikle 80 li ler )











Ben maydanozlu ,pul biberli ve kekikli margarin yaptım yanında da sıcacık ekmek vardı..Düşün artık .. :)











Sevgiler ,Saygılar..

6 yorum:

  1. Asumanım öncelikle hatırlanmak çok güzel bir duygu tarif edilemez:))ödül için çok teşekkür ederim canım ayrıca senin de ödülünü kutlarım nice nice ödüllere her zaman daha da büyüklerine inşallah canım..
    Toçev' den bahsetmişsin:)çok da güzel kaleme almışsın emeğine sağlık canım böyle sosyal projeleri desteklemek lazım aslında.
    Mutlu bir hafta geçirmeni diliyorum.çok öptüm canım..

    YanıtlaSil
  2. margarin kullanmam pek ama Sana nedense hepimizin deyince aklına ilk gelendir. hele de o paket:))

    YanıtlaSil
  3. bende faceden şimdi nasıl geçtiğini sorup msj atmıştım ..cvp yazmana gerek yok anladım güzel geçmiş:))

    YanıtlaSil
  4. İnci yemek ,çok teşekkürler sanalda olsa ödüllendirilmek hatırlanmak gerçekten çok güzel , yazımı beyenmene sevindim..
    sana da iyi hafta sonları ne çabuk geçti yaa sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ordan Burdan Hayattan, margarini paketini açarsın özelikle kahvaltılık olanlarını miss gibi bi süt kokusu gelir ya :) işte ben ona dayanamıyorum !!
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  6. Behiye cim aynen seninde söylediğin gibi çok güzel geçti özellikle işin içine sosyal sorumluluk projesi girince çok daha keyif almaya başladım..Gidip bir paket Sana alım :)

    sevgiler

    YanıtlaSil