5 Mart 2010 Cuma

Dostluk Bildirimi



Umutlu hayat beni Dostluk Bildirimine layık görmüş çok teşekkür ederim.Her acıdan sanal alemde yaşadığımıza göre ben dostlukla ilgili telefon mesajları yazmak istiyorum.Belki okurken hemencecik bir Dostunuza mesaj atarsınız yada email yollarsınız.

Herkesin uğraşıları çok , 24 saatlik bir gün artık16 saat gibi hissediliyormuş,hiç bir şeyi yetiştiremediğimiz halde soluk soluğa olmamızın büyük sebebi bence bu,sanalda olsa hatırlanmak banka yada indirimler harici telefonumuza mesaj gelmesine alışık olmadığımızdan hadi herkes birer mesaj seçsin tuşlamaya başlayın inşallah birden çok görderecek dostunuz vardır..



Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada.

Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın.

Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.UNUTULMADIN!

Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme.Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma !

Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur..

Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış...


Sevgiler..

DOSTLUK BİLDİRİM KURALLARI;

-Dostluğumuzu ilan etmek için bir yazı yaz ve on arkadaş seç.
-Onların bloglarını ziyaret et ve bilgi ver.
-Her bir kişi on kişi seçmelidir.
-Ödül yok, mühür yok.
-Sadece sevgimizin samimi bildirimi var

Geldik en keyifli kısıma Dostluk bildirimi yolluyorum sizlere...







www.dusbahcesi.blogspot.com




2 yorum:

  1. bildirimimi yanıtladığın için çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  2. ne demek Umutluhayat benim içinde keyifliydi inşallah okuyan herkes keyif alır..

    YanıtlaSil