Tamda balık zamanı iştahınızı kabartıcak mis gibi kokan, tereyağında kızarmış balık ..
Malzemeler
4 adet Çupra
3 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı mısır unu
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için
Tereyağ
Yapılışı
Balıkları yıkadıktan sonra unları ve tuzu bir tepside iyice karıştıralım, suları süzülen balıkları un karışımına her yeri kaplanacak şekilde batıralım.
Tavaya iki yemek kaşığı kadar tereyağ koyalım.tereyağ eriyince balıkları yerleştirelim kısık ateşte arkalı önlü iyice kızartalım gerekirse tereyağ ekleyelim..
Afiyet Olsun
- Çok leziz oluyor mutlaka deneyin,balıkla patates çok yakışıyor yanında bol yeşillikli patates salatası şahane olur..
http://porselendemlik.blogcu.com/
YanıtlaSilhttp://gelibolu17.blogspot.com
http://birdemliksohbet.blogspot.com
tarafından hazırlanmış olan
48.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'NE
16 KASIM 2009 - 7 ARALIK 2009
TARİHLERİ ARASINDA
http://elzemhobby.blogspot.com/
YANİ BEN EV SAHİBELİĞİ YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
ETKİNLİĞİMİZE YEMEK GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.
LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM.
SEVGİLER