15 Mayıs 2009 Cuma

Renkli Örgü Battaniye




Kalan yünlerden ördüğüm battaniyem karşınızda.Aslında kare kare örmek istedim ama kareleri yaparken aklım hep diğer iplerde olduğu için irili ufaklı parçalar örmeye karar verdim.Hepsini siyah iple annecim ekledi arkasınada beyaz polar geçirdik.Baya büyücek sağlam ısıtan bir battaniyem oldu :)

10 yorum:

  1. ewet bu cici battaniyeyi yakinen tanıyorum tahmin ediyorum ki oda beni tanıyordur. kış geceleri baya muhabbetimiz oldu.yapanıda severim zaten ;)ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. eline salık canım bende böyle bi bahtaniye örmek istedim ama yemedi valla buravo sabır lazım bunun için ellerine salık.

    YanıtlaSil
  3. Şİmdi kendisiyle konuştum Yasemincim oda sana selam söyle artık meşhur olduğu için biraz yoğun bir battaniye artık :)

    YanıtlaSil
  4. Karemel mutfak başlamak başarmanın yarısıdır hadi bi gayret dicem ama havalar ısındı bu havada yünler çekilmez seneye inşallah

    YanıtlaSil
  5. Yumuşacık,sıcacık görünüyor.Kalan malzemelerden ortaya birşey çıkarmak beni mutlu eder.Önce kenara atılır,bir işe yaramayacakmış gibi,sonra özellikle böyle güzel projelere dönüşünce hoş olur:)Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAGLIK

    YanıtlaSil
  7. örgü örmeyi çok severim ama düz şeyler öyle kol kes yaka kes beni bayar
    Bende mi örsem dedirti bu işin bana

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler mosquito geri dönüşüm her zaman yararlıdır :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Gül beğenmene sevindim..

    YanıtlaSil
  10. Kendimce teşekkürler hem terapi gibi oluyor.Örgü örmek ..

    YanıtlaSil